Fysiotherapie Vis

Fysiotherapie Vis is een Fysiotherapeut gelegen aan Plantsoen 57 C in Wageningen.

Meer informatie over Fysiotherapie Vis in Wageningen

Bij Fysiotherapie Vis in Wageningen zetten ze zich in om uw klachten te verhelpen en u weer soepel en pijnvrij te laten bewegen. De specialisten werken samen binnen de praktijk en met andere zorgdisciplines in Medisch Centrum De Poort. Bij de eerste afspraak wordt er een vraaggesprek en lichamelijk onderzoek gedaan om de juiste diagnose te stellen. Er is ook een moderne fitnessruimte beschikbaar waar u advies kunt krijgen van een ervaren therapeut. U kunt zes dagen per week terecht voor behandelingen of fitness, ook in de avonduren. Fysiotherapie wordt gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekering, maar de precieze dekking hangt af van uw leeftijd en de reden waarom u fysiotherapie krijgt. U kunt een afspraak maken met een gekwalificeerde fysiotherapeut om aan de slag te gaan met het verbeteren van uw conditie en bewegen zonder beperkingen en pijn. De contactgegevens van Fysiotherapie Vis zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Fysiotherapie Vis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie Vis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie Vis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Vis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Fysiotherapie Vis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie Vis

Bezoekers bekeken ook