Fysiocentrum Wageningen

Fysiocentrum Wageningen is een Fysiotherapeut gelegen aan Geertjesweg 21-A in Wageningen.

Meer informatie over Fysiocentrum Wageningen in Wageningen

Fysiocentrum Wageningen is een fysiotherapiepraktijk die zich richt op het helpen van mensen met bewegingsklachten. Ze bieden verschillende therapieën aan om pijn en klachten te verminderen. De fysiotherapeuten zijn geregistreerd bij het KNGF en de praktijk is sinds 2006 vrij toegankelijk, dus een verwijzing van de huisarts is niet nodig. De vergoeding van fysiotherapie hangt af van uw verzekering en de praktijk heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Fysiocentrum Wageningen is opgericht in 1993 en begon als een maatschap voor fysiotherapie in het Pieter Pauw Ziekenhuis. Sinds 2000 is de praktijk gevestigd aan de Geertjesweg 21 A en biedt een scala aan behandelingsmogelijkheden. De praktijk wordt goed beoordeeld door patiënten met een gemiddelde score van 9,2. De openingstijden zijn maandag tot en met donderdag van 07:00 tot 19:00 en op vrijdag van 08:00 tot 17:00.

Wil je weten wat Fysiocentrum Wageningen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiocentrum Wageningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiocentrum Wageningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiocentrum Wageningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Fysiocentrum Wageningen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiocentrum Wageningen

Bezoekers bekeken ook