Fysiotherapie praktijk SOFYSIO

Fysiotherapie praktijk SOFYSIO is een Fysiotherapeut gelegen aan Medisch Centrum Kortenoord, Binnenhaven 69H in Wageningen.

Meer informatie over Fysiotherapie praktijk SOFYSIO in Wageningen

Bij SOFYSIO staat uw gezondheid centraal. Ze bieden persoonlijke begeleiding voor patiënten met chronische en acute klachten en werken samen in zorgprogramma's om de kwaliteit van zorg te verbeteren. Ze bieden verschillende specialisaties zoals algemene en manuele therapie, orofaciale- en mimetherapie, fitness, sport en Covid-revalidatie, oedeemtherapie, therapeutische endermologie, oncologie & beweging, dry needling en medical taping. SOFYSIO heeft drie locaties: Medisch Centrum KORTENOORD, MYLife Sport & Fitness Centrum en WUR CAMPUS STUDENT PRACTICE. Het team van SOFYSIO bestaat uit verschillende professionals. Meer informatie of het maken van een afspraak kan via de contactgegevens op de website.

Wil je weten wat Fysiotherapie praktijk SOFYSIO verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie praktijk SOFYSIO of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie praktijk SOFYSIO? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie praktijk SOFYSIO het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Fysiotherapie praktijk SOFYSIO reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie praktijk SOFYSIO

Bezoekers bekeken ook