DORIEN BEWEEGT oefentherapie

DORIEN BEWEEGT oefentherapie is een Fysiotherapeut gelegen aan Tarthorst 677-679 in Wageningen.

Meer informatie over DORIEN BEWEEGT oefentherapie in Wageningen

DORIENBEWEEGT is een praktijk voor Oefentherapie Mensendieck, Slaapoefentherapie, chronische pijn, ParkinsonNettherapie, Bedrijfsoefentherapie en Coping. De praktijk is gevestigd in de Tarthorst in Wageningen, in hetzelfde gebouw als Fysiotherapie Wageningen. DORIENBEWEEGT houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM en de beroepsvereniging VvOCM en biedt indien nodig veilige alternatieven zoals videobellen en belconsulten aan. Bij de Oefentherapeut kunt u leren om verkeerde houdings- en bewegingsgewoonten te veranderen, waardoor uw klachten verminderen. Ook wordt er aandacht besteed aan ineffectieve copingstijlen. De praktijk is gevestigd op de Tarthorst 677-679 in Wageningen en de openingstijden variëren per dag.

Wil je weten wat DORIEN BEWEEGT oefentherapie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DORIEN BEWEEGT oefentherapie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DORIEN BEWEEGT oefentherapie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DORIEN BEWEEGT oefentherapie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar DORIEN BEWEEGT oefentherapie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DORIEN BEWEEGT oefentherapie

Bezoekers bekeken ook