Fysiotherapie Wageningen l Mart Blanken

Fysiotherapie Wageningen l Mart Blanken is een Fysiotherapeut gelegen aan Kolkakkerweg 2 in Wageningen.

Meer informatie over Fysiotherapie Wageningen l Mart Blanken in Wageningen

Fysiotherapeut Mart Blanken in Wageningen biedt behandelingen aan om pijn te verminderen en de beweeglijkheid te verbeteren. De praktijk is direct toegankelijk, dus je hebt geen verwijzing van de huisarts nodig. De kosten worden rechtstreeks bij de zorgverzekeraar gedeclareerd, maar vanaf 1 januari 2023 heeft de praktijk geen overeenkomst meer met Menzis. Het is dus belangrijk om te controleren of jouw behandeling vergoed wordt als je bij Menzis verzekerd bent. Fysiotherapie Mart Blanken is aangesloten bij het KNGF. Mart Blanken is al sinds 1987 fysiotherapeut en heeft sinds 2005 zijn eigen praktijk. Hij hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht en helpt graag om pijnloos te bewegen. De contactgegevens van de praktijk zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Fysiotherapie Wageningen l Mart Blanken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie Wageningen l Mart Blanken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie Wageningen l Mart Blanken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Wageningen l Mart Blanken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Fysiotherapie Wageningen l Mart Blanken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie Wageningen l Mart Blanken

Bezoekers bekeken ook