Fysiotherapie Groothuis

Fysiotherapie Groothuis is een Fysiotherapeut gelegen aan Nude 30 in Wageningen.

Meer informatie over Fysiotherapie Groothuis in Wageningen

Bij Fysiotherapie Groothuis kunt u terecht voor verschillende behandelingen, zoals algemene fysiotherapie, manuele therapie, kinder- manueletherapie en geriatrie fysiotherapie voor ouderen. Ze behandelen onder andere nek-, rug- en schouderklachten, Parkinson, COPD, MS, CVA en revalidatie na een nieuwe knie of nieuwe heup. Daarnaast bieden ze ook valpreventie training, triggerpoint en dry-needling behandelingen aan. De behandelingen kunnen zowel in de praktijk als bij u thuis plaatsvinden, en ze bieden ook telefonische en/of video consulten aan. Ze hebben een team van therapeuten die ingeschreven zijn in het BIG-register en staan in het Centraal Kwaliteits Register. De praktijk is gevestigd in het Schimmelpenninckgebouw in Wageningen en heeft 4 ruime behandelkamers en een oefenzaal. U kunt een afspraak maken via telefoon of email.

Wil je weten wat Fysiotherapie Groothuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie Groothuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie Groothuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Groothuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Fysiotherapie Groothuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie Groothuis

Bezoekers bekeken ook