Lidl

Lidl is een Supermarkt gelegen aan Stadsbrink 4 in Wageningen.

Meer informatie over Lidl in Wageningen

In deze tekst wordt verwezen naar het inloggen op je Lidl-account en het registreren voor een account als je er nog geen hebt. Daarnaast wordt aandacht besteed aan het aanmelden voor de nieuwsbrief en het ontdekken van verschillende categorieën in de webshop. Er worden verschillende aanbiedingen genoemd, zoals een shopruiming, sinterklaascadeaus, wintersportartikelen, slaapartikelen, regenmode, keukenartikelen, tuingereedschap en loungewear. Ook wordt vermeld dat je extra korting kunt krijgen met Lidl Plus. Verder worden enkele merken genoemd, zoals Parkside, Silvercrest, Crivit, Livarno home, Playtive, Livergy en Esmara. Ten slotte worden de contactgegevens van Lidl genoemd, evenals informatie over service, betalingsmogelijkheden en levering, en wordt het downloaden van de Lidl-app en het volgen van Lidl op social media aangeraden.

Wil je weten wat Lidl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lidl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lidl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lidl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Lidl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lidl

Bezoekers bekeken ook