ALDI

ALDI is een Supermarkt gelegen aan Churchillweg 92 in Wageningen.

Meer informatie over ALDI in Wageningen

Bij ALDI vind je alles wat je nodig hebt voor je dagelijkse boodschappen. Ze bieden een breed assortiment van ruim 900 producten, zowel van hun eigen huismerken als A-merken, allemaal van topkwaliteit en stukken goedkoper dan bij andere supermarkten. ALDI streeft naar de allerbeste prijs-kwaliteitverhouding en heeft veel lokale producten, biologische producten en mooie aanbiedingen. Ze zijn trots op hun assortiment van best geteste producten voor lagere prijzen. Daarnaast hebben ze oog voor duurzaamheid en strijden ze tegen voedselverspilling. Bij ALDI kan iedereen terecht voor betaalbare boodschappen van hoge kwaliteit.

Wil je weten wat ALDI verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ALDI of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ALDI? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ALDI het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar ALDI reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ALDI

Bezoekers bekeken ook