Jan Linders

Jan Linders is een Supermarkt gelegen aan Nobelweg 2A in Wageningen.

Meer informatie over Jan Linders in Wageningen

Belangrijke veiligheidswaarschuwing: de Hamlet Kauwgomballen kunnen mogelijk stukjes metaal bevatten. Als je dit product al hebt gekocht, wordt je verzocht het terug te brengen en ontvang je het aankoopbedrag terug. Onze excuses voor het ongemak. Verder worden verschillende seizoensproducten zoals perziken, nectarines, aardbeien, asperges, courgettes en paprika's aangeprezen. Daarnaast worden ook enkele gerechten genoemd die vandaag op tafel kunnen staan, zoals Boeuf Provençale en paddenstoelenragù met tagliatelle. Ten slotte worden verschillende merken van Jan Linders genoemd, waaronder Onze Trots, Jan Linders Korengoud, g'woon en Bonbébé, en wordt aandacht besteed aan verantwoord eten met het bio-assortiment en vis eten met een goed geweten.

Wil je weten wat Jan Linders verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jan Linders of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jan Linders? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jan Linders het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Jan Linders reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jan Linders

Bezoekers bekeken ook