Zwembad De Bongerd Wageningen

Zwembad De Bongerd Wageningen is een Openbaar zwembad gelegen aan Bornsesteeg 4 in Wageningen.

Meer informatie over Zwembad De Bongerd Wageningen in Wageningen

Bij zwembad de Bongerd kun je online tickets kopen voor zwemmen, meerbadenkaarten en zwemleskaarten. Ze hebben verschillende faciliteiten en bieden ook zwemlessen en verjaardagsfeestjes aan. Het zwembad bestaat al 100 jaar en staat bekend om het bevorderen van een gezonde levensstijl. Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Daarnaast maakt de website gebruik van cookies om de websitefuncties te optimaliseren en om te helpen bij marketing- en advertentie-inspanningen.

Wil je weten wat Zwembad De Bongerd Wageningen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zwembad De Bongerd Wageningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zwembad De Bongerd Wageningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zwembad De Bongerd Wageningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Zwembad De Bongerd Wageningen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zwembad De Bongerd Wageningen

Bezoekers bekeken ook