ZILT

ZILT is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Rondeel 21 in Wageningen.

Meer informatie over ZILT in Wageningen

Henriëtte de Graaf is een bevlogen professional en de drijvende kracht achter ZILT, een organisatie die zich richt op performance en organisatieontwikkeling. Met haar veelzijdige aanpak en non-conformistische werkvormen weet ZILT organisaties en individuen te motiveren en verandering te bewerkstelligen. ZILT heeft ruim twintig jaar ervaring in het begeleiden van mensen, teams en bedrijven bij veranderingsprocessen, team- en talentontwikkeling en spreken in het openbaar. De programma's van ZILT zijn intensief, sprankelend en licht en altijd gericht op productiviteit en effectiviteit. Henriëtte de Graaf is een professionele en bevlogen facilitator die met haar verrassende werkvormen resultaatgericht te werk gaat. Ze heeft een heldere visie op mensen en organisaties en kan met haar programma's creativiteit in teams en organisaties brengen. ZILT haalt intrinsieke motivatie naar boven om te veranderen en brengt positieve energie in teams. Ze helpt ook bij het ontwikkelen van vaardigheden op het gebied van spreken in het openbaar en organiseert workshops en masterclasses die tot grote resultaten kunnen leiden.

Wil je weten wat ZILT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ZILT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ZILT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ZILT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar ZILT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ZILT

Bezoekers bekeken ook