ZilliZ

ZilliZ is een Softwarebedrijf gelegen aan Lawickse Allee 11, 3e etage in Wageningen.

Meer informatie over ZilliZ in Wageningen

ZilliZ is een softwareprogramma dat zorgaanbieders helpt bij hun zorgadministratie. Het is overzichtelijk en eenvoudig in gebruik en biedt verschillende functies zoals rapporteren, factureren en het bijhouden van zorgdossiers. Het is een alles-in-één zorgadministratie systeem dat een vaste prijs hanteert. Er is ook een handig stappenplan beschikbaar om het juiste ECD te kiezen voor jouw organisatie. Het ZilliZ support team staat klaar om te helpen en er zijn vacatures beschikbaar voor nieuwe collega's. Kortom, ZilliZ is dé oplossing voor kleinschalige zorgaanbieders om tijd te besparen en te voldoen aan kwaliteitseisen en regelgeving.

Wil je weten wat ZilliZ verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ZilliZ of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ZilliZ? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ZilliZ het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar ZilliZ reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ZilliZ

Bezoekers bekeken ook