Zeno Software

Zeno Software is een Softwarebedrijf gelegen aan Bassecour 79 in Wageningen.

Meer informatie over Zeno Software in Wageningen

In het artikel wordt gesproken over verschillende onderwerpen. Ten eerste wordt er aandacht besteed aan wachtwoorden en hoe makkelijk sommige wachtwoorden gekraakt kunnen worden. Er wordt verwezen naar een artikel waarin staat dat domme wachtwoorden nog steeds populair zijn. Vervolgens wordt er gesproken over het upgraden van servers naar een nieuwe versie van PHP, omdat de ondersteuning van PHP versie 5.5 is gestopt. Daarna komt het nieuws dat geheime dossiers van Europol over terrorisme lange tijd toegankelijk waren via internet, doordat een medewerkster van de Nederlandse politie een kopie had gemaakt. Ook wordt er verwezen naar een eerder artikel waarin de moeilijke situatie van OpenOffice werd besproken en nu wordt gemeld dat het Network Time Protocol (NTP) in zwaar weer verkeert.

Wil je weten wat Zeno Software verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zeno Software of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zeno Software? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zeno Software het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Zeno Software reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zeno Software

Bezoekers bekeken ook