Yummie-Africana

Yummie-Africana is een Afrikaans restaurant gelegen aan Nieuwstraat 8 in Wageningen.

Meer informatie over Yummie-Africana in Wageningen

Welkom bij Yummie-Africana, waar we trots zijn op het verrukken van uw smaakpapillen met de meest heerlijke en authentieke Afrikaanse gerechten. Onze gerechten worden met liefde en passie bereid, geïnspireerd door de ongelooflijke smaken van Afrika. Van lunch tot diner, wij serveren onze maaltijden met Afrikaanse zegeningen en bieden u een werkelijk unieke eetervaring. Maar dat is niet alles - we verzorgen allerlei soorten ceremonies en evenementen, en bieden catering op locatie aan die uw gasten naar meer zal laten verlangen. En als u vegetariër bent, maakt u zich geen zorgen, we hebben heerlijke vegetarische maaltijden die uw smaakpapillen zeker zullen prikkelen. Dus kom en doe met ons mee, en laat ons u meenemen op een reis door de rijke en diverse smaken van Afrika. Bij Yummie-Africana garanderen we dat uw tevredenheid onze topprioriteit is.

Wil je weten wat Yummie-Africana verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Yummie-Africana of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Yummie-Africana? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yummie-Africana het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Yummie-Africana reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Yummie-Africana

Bezoekers bekeken ook