Woord & Daad Wageningen

Woord & Daad Wageningen is een Kringloopwinkel gelegen aan Grintweg 255 in Wageningen.

Meer informatie over Woord & Daad Wageningen in Wageningen

In de kringloopwinkel van Woord en Daad in Wageningen is er een grote keuze aan nieuwe wenskaarten. Daarnaast kan je er ook terecht voor mooie items om je huis gezellig te maken, zoals meubels, lampen, decoratie en kussens. Met de herfst in aantocht en de dagen die korter worden, is het leuk om een puzzel te leggen. Ook is het Kinderboekenweek in de kringloop, waar je de leukste (voor-)leesboeken kan vinden. De opbrengst van de winkel komt ten goede aan armoedebestrijding in derdewereldlanden en wordt gebruikt voor een onderwijsproject in India. De winkel wordt gerund door vrijwilligers en neemt op woensdag en zaterdag spullen in.

Wil je weten wat Woord & Daad Wageningen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Woord & Daad Wageningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Woord & Daad Wageningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Woord & Daad Wageningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Woord & Daad Wageningen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Woord & Daad Wageningen

Bezoekers bekeken ook