Wolve Music Instruments

Wolve Music Instruments is een Muziekwinkel gelegen aan Kamerlingh Onnesstraat 3 in Wageningen.

Meer informatie over Wolve Music Instruments in Wageningen

Wolve Music is een muziekwinkel die al sinds 1984 actief is en een breed scala aan muziekgerelateerde producten aanbiedt. Ze hebben een assortiment van 5.000 artikelen, variërend van microfoons en mixers tot gitaren en drumstokken. De winkel is gevestigd in Wageningen en is alleen geopend op afspraak. Je kunt ze bereiken via telefoon of WhatsApp voor vragen. Verzending binnen de BeNeLux en Duitsland is mogelijk, met een levertijd van 2 werkdagen en verzendkosten vanaf € 1,95. Belangrijke pagina's en contactinformatie zijn te vinden op hun website. Snel geleverd en telefonisch advies zijn ook beschikbaar.

Wil je weten wat Wolve Music Instruments verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wolve Music Instruments of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wolve Music Instruments? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wolve Music Instruments het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Wolve Music Instruments reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wolve Music Instruments

Bezoekers bekeken ook