WKV De Bovenste Polder

WKV De Bovenste Polder is een Kano- en kajakclub gelegen aan Aan de Rijn 5 in Wageningen.

Meer informatie over WKV De Bovenste Polder in Wageningen

De Wageningse Kanovereniging (WKV) De Bovenste Polder is een vereniging die alleen boten en materialen verhuurt aan haar eigen leden en alleen activiteiten organiseert voor haar eigen leden. Ze zijn te vinden op Facebook, waar enkele WKV-leden impressies delen van recente activiteiten. De vereniging is opgericht in 1988 en bevindt zich in een voormalige steenfabriek langs de Nederrijn bij Wageningen. Ze bieden diverse activiteiten aan voor leden van verschillende niveaus en interesses, zowel in kajakken als in varen met open kano's. Er zijn zowel ervaren leden als beginners, en ze hebben gediplomeerde instructeurs binnen de vereniging. De WKV is aangesloten bij het Watersportverbond en verhuurt geen boten of materialen aan niet-leden, en organiseert geen activiteiten voor niet-leden die niet op hun vaarkalender staan.

Wil je weten wat WKV De Bovenste Polder verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van WKV De Bovenste Polder of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij WKV De Bovenste Polder? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je WKV De Bovenste Polder het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar WKV De Bovenste Polder reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. WKV De Bovenste Polder

Bezoekers bekeken ook