WillysWarenhuis NatuurlijkWonen

WillysWarenhuis NatuurlijkWonen is een Kringloopwinkel gelegen aan Kapelstraat 11 in Wageningen.

Meer informatie over WillysWarenhuis NatuurlijkWonen in Wageningen

WillysWarenhuis is een inspirerende en veelzijdige kringloopwinkel in het centrum van Wageningen. Het warenhuis heeft drie bijzondere winkels op loopafstand, met brocante, curiosa, vintage en een werkplaats. In het warenhuis vind je verschillende sfeerhoeken met thema's als bed, bad, glas, Holland, thee, keuken, kruiden, sieraden en textiel. Ook kun je hier terecht voor op maat gemaakte textielproducten, zoals woon- en tafelkleden. Er is een kruidentuin waar verse kruiden en kruidboeketten te bestellen zijn, en 's zomers worden er rondleidingen en workshops gegeven. Het uitgangspunt van WillysWarenhuis is om bewust en zuinig met de aarde om te gaan, waarbij oude producten ambachtelijk vernieuwd worden. Je kunt ook spullen inbrengen en hiervoor contant geld ontvangen. WillysWarenhuis is tevens een erkend leerbedrijf. Op zaterdagmiddag kun je genieten van live piano muziek en een kop kruidenthee. Kortom, WillysWarenhuis is een beleving voor iedereen.

Wil je weten wat WillysWarenhuis NatuurlijkWonen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van WillysWarenhuis NatuurlijkWonen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij WillysWarenhuis NatuurlijkWonen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je WillysWarenhuis NatuurlijkWonen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar WillysWarenhuis NatuurlijkWonen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. WillysWarenhuis NatuurlijkWonen

Bezoekers bekeken ook