William Setiawan Photography

William Setiawan Photography is een Fotograaf gelegen aan Rietveldlaan in Wageningen.

Meer informatie over William Setiawan Photography in Wageningen

William Setiawan is een fotograaf en videograaf uit Indonesië die sinds 2009 actief is in de industrie. Hij heeft zijn passie en professionaliteit ontwikkeld in verschillende stijlen van fotografie en videografie. Zijn portfolio is gevuld met exotische achtergronden uit Indonesië, precisie uit zijn studie architectuur en werkervaring in Europa. Een van zijn werken heeft de International Fashion Photography Competition gewonnen tijdens de Cracow Fashion Week 2015 in Polen. Zijn werken zijn gepubliceerd in internationale magazines in Indonesië, Amerika, Spanje en Nederland. Hij heeft zijn carrière uitgebreid naar videografie voor muziekvideo's, commerciële advertenties en evenementen zoals verlovingen en bruiloften. Natuur en cultuur zijn zijn inspiratiebronnen, daarom reist hij constant om zijn inspiraties levend te houden. William is op dit moment aan het fotograferen in Europa en beschikbaar voor projecten over de hele wereld. Je kunt vrijblijvend contact met hem opnemen.

Wil je weten wat William Setiawan Photography verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van William Setiawan Photography of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij William Setiawan Photography? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je William Setiawan Photography het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar William Setiawan Photography reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. William Setiawan Photography

Bezoekers bekeken ook