Wijnbar & Bistro Petit Louis

Wijnbar & Bistro Petit Louis is een Wijnbar gelegen aan Bevrijdingsstraat 3-5 in Wageningen.

Meer informatie over Wijnbar & Bistro Petit Louis in Wageningen

Petit Louis is een gezellige wijnbar en bistro in het centrum van Wageningen. Gelegen tegenover Hotel de Wereld, kunt u bij ons genieten van heerlijke Franse gerechten en een uitgebreide selectie wijnen. Ons kleine en hechte team staat van woensdag tot en met zondag voor u klaar, of u nu alleen komt voor een kopje koffie, een borrel of een volledige maaltijd met bijpassende wijn. Naast de uitgebreide wijnkaart schenken we meer dan 30 wijnen per glas en bieden we ook onze eigen wijnen aan, gemaakt door de ouders van Stephanie in de Bergerac. Onze menukaart wisselt met de seizoenen en bevat typisch Franse klassiekers. Voor groepen en feesten kunnen we diners verzorgen tot 45 personen en borrels tot 60 personen, zelfs buiten onze reguliere openingstijden. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten!

Wil je weten wat Wijnbar & Bistro Petit Louis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wijnbar & Bistro Petit Louis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wijnbar & Bistro Petit Louis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wijnbar & Bistro Petit Louis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Wijnbar & Bistro Petit Louis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wijnbar & Bistro Petit Louis

Bezoekers bekeken ook