Wibra Wageningen

Wibra Wageningen is een Prijsvechter gelegen aan Schoolstraat 9 in Wageningen.

Meer informatie over Wibra Wageningen in Wageningen

Wibra is er om het alledaagse gezinsleven leuker en gemakkelijker te maken. Ze hebben een trendy en actuele kledingkast voor het hele gezin. Daarnaast bieden ze een uitgebreid assortiment aan schoonmaak- en opbergartikelen voor lage prijzen. Ook hebben ze voordelige vrije tijdsartikelen, zoals breigaren, puzzels en knutselartikelen. Verder hebben ze keuken, bak- en kookartikelen, en kan je veilig betalen en gratis retourneren. Je bestelling wordt binnen 2 werkdagen geleverd.

Wil je weten wat Wibra Wageningen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wibra Wageningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wibra Wageningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wibra Wageningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Wibra Wageningen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wibra Wageningen

Bezoekers bekeken ook