Wereldwinkel Wageningen 'De Uitbuyt'

Wereldwinkel Wageningen 'De Uitbuyt' is een Cadeauwinkel gelegen aan Kapelstraat 13 in Wageningen.

Meer informatie over Wereldwinkel Wageningen 'De Uitbuyt' in Wageningen

In deze tekst wordt de Wereldwinkel Wageningen De Uitbuyt geïntroduceerd. Deze winkel is de leukste fairtrade cadeauwinkel van Wageningen. Als je hier iets koopt, weet je zeker dat de producent een eerlijke prijs krijgt en van zijn of haar werk kan leven. De winkel benadrukt dat een cadeautje voor jezelf ook een cadeau is voor de producent. Voor meer informatie over de winkel wordt verwezen naar hun social media kanalen.

Wil je weten wat Wereldwinkel Wageningen 'De Uitbuyt' verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wereldwinkel Wageningen 'De Uitbuyt' of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wereldwinkel Wageningen 'De Uitbuyt'? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wereldwinkel Wageningen 'De Uitbuyt' het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Wereldwinkel Wageningen 'De Uitbuyt' reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wereldwinkel Wageningen ‘De Uitbuyt’

Bezoekers bekeken ook