Wageningen

Wageningen is een Museum gelegen aan Hendrikweg 14B in Wageningen.

Meer informatie over Wageningen in Wageningen

Bij IVN Het Groene Wiel kun je alles leren en ontdekken over natuur, duurzaamheid en gezondheid. In Ede en Wageningen krijgen jaarlijks 24.000 kinderen en jongeren natuureducatie. Basisscholen in Ede en Wageningen kunnen gebruik maken van het natuur- en milieueducatie aanbod van Het Groene Wiel. Er is ook nieuws, zoals het succes van de Escaperoom Plasticsoep in Wageningen, de training die de Kardinaal Alfrinkschool volgt over het benutten van een groen schoolplein als leeromgeving, en de buitenlessen die de leerlingen van de Margrietschool in Wageningen krijgen. Daarnaast kun je je eigen bijenhotel bouwen om wilde bijen te helpen.

Wil je weten wat Wageningen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wageningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wageningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wageningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Wageningen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wageningen

Bezoekers bekeken ook