Vietnamees Restaurant Xin Chao Wageningen

Vietnamees Restaurant Xin Chao Wageningen is een Restaurant gelegen aan Hoogstraat 18 in Wageningen.

Meer informatie over Vietnamees Restaurant Xin Chao Wageningen in Wageningen

Bij Xin Chao Restaurant kun je altijd terecht voor verse Phở, met liefde bereid en service met een glimlach. Vandaag kun je onder andere Vietnamese gefrituurde kippenvleugels, gebakken vis- of vegan balletjes aan een spies en Vietnamese gebakken rijst cake met ei bestellen. Ook hebben ze verse rijstvelrolletjes gevuld met rijstnoedels, verse groente en kruiden. Wil je weten hoe je Vietnamese koffie maakt? De koffiecultuur is relatief recent in Vietnam, maar de Vietnamese mensen weten er wel raad mee. Je kunt contact opnemen met Xin Chao Restaurant via het telefoonnummer of e-mailadres dat op hun website staat vermeld. Ze zijn geopend van dinsdag tot en met zondag, met maandag als sluitingsdag. Kortom, Xin Chao Restaurant biedt heerlijk Vietnamees eten en een vriendelijke service.

Wil je weten wat Vietnamees Restaurant Xin Chao Wageningen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vietnamees Restaurant Xin Chao Wageningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vietnamees Restaurant Xin Chao Wageningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vietnamees Restaurant Xin Chao Wageningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Vietnamees Restaurant Xin Chao Wageningen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vietnamees Restaurant Xin Chao Wageningen

Bezoekers bekeken ook