Vermeulen Woninginrichting

Vermeulen Woninginrichting is een Woonwinkel gelegen aan Bevrijdingsstraat 52 in Wageningen.

Meer informatie over Vermeulen Woninginrichting in Wageningen

Vermeulen Woninginrichting is een deskundige op het gebied van vloeren en raamdecoratie. Ze bieden advies en laten hun collecties zien en voelen, zodat je kunt kiezen wat bij jouw interieur past. Ze hebben een breed assortiment aan vloeren, waaronder de Authentics by Coretec collectie, die de natuurlijke schoonheid van hout en steen weerspiegelt. Deze vloeren zijn 100% waterdicht en hebben een kurkonderlaag voor extra comfort. Daarnaast bieden ze elektrische gordijnrails en roedes aan, waarmee je gemakkelijk je gordijnen kunt bedienen via je smartphone of afstandsbediening. Dit zorgt voor privacy en biedt vele voordelen. Ze hebben ook isolerende gordijnen en een ruime collectie vloerkleden, waaronder maatwerk. Daarnaast bieden ze Marmoleum en Tretford vloerbedekking aan, die duurzaam en van hoge kwaliteit zijn. Bij Vermeulen Woninginrichting kun je ook terecht voor vloerbeschermingsproducten en een mooie collectie gordijnen en vouwgordijnen van Luxaflex. Ze bieden ook Duette Shades aan, die zorgen voor perfecte regeling van warmte en licht het hele jaar door.

Wil je weten wat Vermeulen Woninginrichting verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vermeulen Woninginrichting of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vermeulen Woninginrichting? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vermeulen Woninginrichting het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Vermeulen Woninginrichting reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vermeulen Woninginrichting

Bezoekers bekeken ook