Van den Dikkenberg-van de Kraats B.V.

Van den Dikkenberg-van de Kraats B.V. is een Installatiebedrijf gelegen aan Nudepark 99C in Wageningen.

Meer informatie over Van den Dikkenberg-van de Kraats B.V. in Wageningen

Installatiebedrijf Van den Dikkenberg van de Kraats is een betrouwbare partner met een no-nonsense instelling. Het bedrijf is opgericht in 1970 door B. van de Kraats en F. van den Dikkenberg en is gevestigd in Rhenen. Het begon als een constructie- en installatiebedrijf, maar in de loop der jaren is het installatiebedrijf uitgegroeid tot de hoofdactiviteit. Na 34 jaar op één locatie te hebben gezeten, is het bedrijf in 2010 verhuisd naar een nieuwe locatie op Remmerden 36. Van den Dikkenberg van de Kraats verzorgt installatiewerkzaamheden voor zowel bedrijven als particulieren. Het bedrijf heeft ervaring met diverse projecten, waaronder de nieuwbouw van woningen en appartementen in Rhenen, verbouwingen en nieuwbouwprojecten in Beusichem en de realisatie van De Groene Grens. Het contactgegevens van het bedrijf zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Van den Dikkenberg-van de Kraats B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van den Dikkenberg-van de Kraats B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van den Dikkenberg-van de Kraats B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van den Dikkenberg-van de Kraats B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Van den Dikkenberg-van de Kraats B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van den Dikkenberg-van de Kraats B.V.

Bezoekers bekeken ook