Van den Biggelaar Schoenen & Accessoires B.V.

Van den Biggelaar Schoenen & Accessoires B.V. is een Winkel in modeaccessoires gelegen aan Hoogstraat 81 in Wageningen.

Meer informatie over Van den Biggelaar Schoenen & Accessoires B.V. in Wageningen

Bij Van den Biggelaar schoenen & accessoires hebben ze een werkelijk nieuwe collectie veterschoenen voor dames, speciaal voor hen gemaakt door AGL/La Cabala. Deze collectie is verkrijgbaar in vele kleuren en combinaties. Daarnaast is ook de nieuwe collectie herenschoenen voor herfst/winter '23/'24 online te bekijken. Klanten worden uitgenodigd om langs te komen in de winkel om de nieuwe schoenen te passen. Er is ook een zomeropruiming gaande waarbij klanten kunnen genieten van exclusieve collecties met merken als Alba Teci, Floris van Bommel, Jan Jansen, Gant, Peter Kaiser, Giorgio, Greve en Lido Marinozzi. Verder zijn er gevoerde slippers en pantoffels verkrijgbaar voor dames en heren. Het familiebedrijf Van den Biggelaar schoenen & accessoires is al sinds 1956 een vertrouwd adres voor kwalitatieve schoenenmode in Wageningen, Bennekom, Ede, Rhenen, Veenendaal en Oosterbeek.

Wil je weten wat Van den Biggelaar Schoenen & Accessoires B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van den Biggelaar Schoenen & Accessoires B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van den Biggelaar Schoenen & Accessoires B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van den Biggelaar Schoenen & Accessoires B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Van den Biggelaar Schoenen & Accessoires B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van den Biggelaar Schoenen & Accessoires B.V.

Bezoekers bekeken ook