Van de Wetering Tweewielers

Van de Wetering Tweewielers is een Fietsenwinkel gelegen aan Harnjesweg 86 in Wageningen.

Meer informatie over Van de Wetering Tweewielers in Wageningen

Van de Wetering Tweewielers is een fietsenwinkel die al meer dan 95 jaar bestaat en alles biedt op het gebied van fietsen en accessoires. Ze hebben expertise in huis voor kinderfietsen, stadsfietsen en elektrische fietsen. Je kunt bij hun Service en Techniek afdeling terecht voor onderhoud en reparatie aan je fiets, waarbij ze zelfs een leenfiets aanbieden voor grote werkzaamheden. Als je pech hebt of geen tijd hebt om je fiets langs te brengen, halen en brengen ze hem gratis binnen Wageningen, Bennekom en Renkum. Daarnaast bieden ze diensten aan zoals het onderhoud van je fiets en het bijbestellen van verloren sleutels. Ze hebben ook een webshop met diverse fietsaanbiedingen en zijn gespecialiseerd in elektrische fietsen. Kortom, Van de Wetering Tweewielers is al bijna een eeuw lang de vertrouwde plek voor alles wat met fietsen te maken heeft.

Wil je weten wat Van de Wetering Tweewielers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van de Wetering Tweewielers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van de Wetering Tweewielers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van de Wetering Tweewielers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Van de Wetering Tweewielers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van de Wetering Tweewielers

Bezoekers bekeken ook