Vakgarage BSC Wageningen

Vakgarage BSC Wageningen is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Industrieweg 13-15 in Wageningen.

Meer informatie over Vakgarage BSC Wageningen in Wageningen

Vakgarage BSC is een autobedrijf gevestigd in Arnhem, Maarn, Utrecht en Wageningen. Ze bieden een breed scala aan diensten aan, waaronder onderhoud, reparatie, airco-onderhoud en aankoopkeuringen. Ze zijn aangesloten bij de landelijke formule Vakgarage, wat betekent dat ze BOVAG- en RDW-erkend zijn en een full-service aanbod hebben voor alle automerken. Ze hebben goed opgeleide monteurs die kennis hebben van alle automerken. Daarnaast bieden ze ook pechhulp aan, zowel in Nederland als Europa. Klanten kunnen ook gebruik maken van de Vakgarage Privilegepas, waarmee ze kosteloos gebruik kunnen maken van geselecteerde diensten. Ze hebben ook een groot assortiment banden en bieden de mogelijkheid om de perfecte banden te vinden voor elke auto. Kortom, Vakgarage BSC is een betrouwbare en professionele garage waar klanten terecht kunnen voor al hun auto-onderhoudsbehoeften.

Wil je weten wat Vakgarage BSC Wageningen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vakgarage BSC Wageningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vakgarage BSC Wageningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vakgarage BSC Wageningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Vakgarage BSC Wageningen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vakgarage BSC Wageningen

Bezoekers bekeken ook