U&A Fietsen

U&A Fietsen is een Fietsenwinkel gelegen aan Churchillweg 92 in Wageningen.

Meer informatie over U&A Fietsen in Wageningen

Wij zijn een gespecialiseerde fietsenwinkel in Wageningen en Driebergen-Rijsenburg. Ons doel is om kwaliteitsfietsen, vriendelijke service en nuttig advies te bieden aan onze klanten. We zijn zeer gepassioneerd over alles wat met fietsen te maken heeft en delen graag onze passie met onze klanten. We hebben actiemodellen van verschillende merken, zoals Batavus, Lapierre, Trek en E-Bike Manufaktur. Daarnaast zijn we ook trots om aan te kondigen dat we nu een Sparta Dealer zijn in onze vestiging in Driebergen. We bieden ook onderhoudsservices aan voor Sparta fietsen. Bezoek onze winkel en volg ons op sociale media voor meer informatie.

Wil je weten wat U&A Fietsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van U&A Fietsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij U&A Fietsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je U&A Fietsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar U&A Fietsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. U&A Fietsen

Bezoekers bekeken ook