Tyker

Tyker is een Softwarebedrijf gelegen aan Bronland 12 Z in Wageningen.

Meer informatie over Tyker in Wageningen

Tyker heeft twee innovatieve producten ontwikkeld om de wegenbouw te automatiseren. De Robot Plotter is een compacte, autonome robot die stuurlijnen op asfalt kan uitzetten met hoge nauwkeurigheid. Hierdoor wordt het tijdrovende uitzetten van freescijfers verleden tijd. Daarnaast maakt de Road Profiler gebruik van 3D-freesmachines om het asfalt gemakkelijk te frezen. Tyker is trots dat de Robot Plotter nu ook actief is in Zwitserland. Verder heeft Tyker een nieuwe feature toegevoegd aan de Robot Plotter, namelijk het uitzetten van punten. Tyker is een dealer voor de Robot Plotter in België, Luxemburg en de Golfstaten. Voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen met Tyker via telefoonnummer +31 (0)85 482 4810 of via e-mail info@tyker.com. De werkplaats en afgifte van goederen bevinden zich op Bornsesteeg 48 in Wageningen.

Wil je weten wat Tyker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tyker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tyker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tyker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Tyker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tyker

Bezoekers bekeken ook