Tweedehands Lundia Wageningen

Tweedehands Lundia Wageningen is een Woonwinkel gelegen aan Conventstraat 21 in Wageningen.

Meer informatie over Tweedehands Lundia Wageningen in Wageningen

Lundia was ooit een zeer populaire meubellijn in Nederland. De stellingen van Lundia zijn tijdloos en blijven erg geliefd. Tweedehands Lundia Wageningen is een handelsbedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van gebruikte Lundia stellingen die nog in uitstekende staat verkeren. Je kunt de stellingen online bestellen en ze worden gratis thuisbezorgd bij bestellingen boven de €650,-. Daarnaast kun je ook contact opnemen met Tweedehands Lundia Wageningen. Het bedrijf heeft verschillende soorten magazijnstellingen, zoals stellingen van 40, 50 en 70 centimeter diep. Om het magazijn te bereiken, wordt geadviseerd om te parkeren op het Salverdaplein in Wageningen. Als daar geen plaats is, kun je parkeren bij de Emmastraat, het Parkeerterrein Plantsoen, achter de Hema, of in de Niemeijerstraat. De openingstijden zijn niet vermeld in de tekst.

Wil je weten wat Tweedehands Lundia Wageningen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tweedehands Lundia Wageningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tweedehands Lundia Wageningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tweedehands Lundia Wageningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Tweedehands Lundia Wageningen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tweedehands Lundia Wageningen

Bezoekers bekeken ook