Turks Eethuis Ilayda Vof

Turks Eethuis Ilayda Vof is een Maaltijdbezorging gelegen aan Markt 4 in Wageningen.

Meer informatie over Turks Eethuis Ilayda Vof in Wageningen

Bij Turks Eethuis Ilayda Vof kunt u gemakkelijk en snel bestellen via de website of de Google Play Store App. U krijgt 10% korting op uw bestelling en 10% korting op uw afhaalbestelling. Daarnaast kunt u na iedere bestelling aan het rad draaien en kans maken op mooie prijzen. Ook wordt er iedere 6 maanden een nieuwe Toyota Aygo verloot door Foodticket. Nieuw in het assortiment zijn de Italiaanse pizza's, waarbij u zelf toppings en saus kunt kiezen. U kunt al een Margherita pizza bestellen voor €8,50 en verschillende toppings toevoegen, zoals mozzarella, tonijn, salami, en nog veel meer. U kunt uw bestelling ook afhalen en snel geholpen worden door eenvoudig en snel te bestellen op de website. Het eten staat dan klaar op het door u gekozen tijdstip en u kunt direct online betalen met iDEAL. Als u liever wilt dat het eten wordt bezorgd, kunt u ook snel en eenvoudig bestellen op de website. Het eten wordt dan bezorgd op het door u gekozen tijdstip en u kunt ook hier direct online betalen met iDEAL. De gemiddelde beoordelingen variëren, met Sonja die klaagt over de Turkse pizza en het ontbreken van friet, en Sipke die meldt dat het eten lekker was maar koud. Het eethuis is gelegen op Markt 4 in Wageningen en de contactgegevens zijn 0317 842425.

Wil je weten wat Turks Eethuis Ilayda Vof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Turks Eethuis Ilayda Vof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Turks Eethuis Ilayda Vof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Turks Eethuis Ilayda Vof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Turks Eethuis Ilayda Vof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Turks Eethuis Ilayda Vof

Bezoekers bekeken ook