TrompBX (Tromp & Van Bruxvoort ZorgIT B.V.)

TrompBX (Tromp & Van Bruxvoort ZorgIT B.V.) is een Softwarebedrijf gelegen aan Generaal Foulkesweg 9a in Wageningen.

Meer informatie over TrompBX (Tromp & Van Bruxvoort ZorgIT B.V.) in Wageningen

CRS is een gebruiksvriendelijk elektronisch patiëntendossier (EPD) dat speciaal is ontwikkeld voor de geestelijke gezondheidszorg (GGZ). Het EPD is in nauwe samenwerking met gebruikers ontwikkeld en heeft als doel om het meest gebruiksvriendelijke EPD voor de GGZ te zijn. Het EPD kan eenvoudig geïntegreerd worden met andere systemen en biedt functionaliteiten zoals directe informatie, gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en uitstekende support. Het EPD is gespecialiseerd in de GGZ en is NEN7510 gecertificeerd voor veiligheid. Daarnaast biedt CRS ook een declaratieservice en is support inbegrepen. Klanten zijn tevreden over CRS en ervaren geen onvoorziene kosten. CRS biedt standaardinrichting en extra modules zonder meerprijs. Hosting, updates, upgrades, trainingen en koppeling met andere systemen zijn ook mogelijk. Voor vragen en advies kan er contact worden opgenomen met CRS.

Wil je weten wat TrompBX (Tromp & Van Bruxvoort ZorgIT B.V.) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TrompBX (Tromp & Van Bruxvoort ZorgIT B.V.) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TrompBX (Tromp & Van Bruxvoort ZorgIT B.V.)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TrompBX (Tromp & Van Bruxvoort ZorgIT B.V.) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar TrompBX (Tromp & Van Bruxvoort ZorgIT B.V.) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TrompBX (Tromp & Van Bruxvoort ZorgIT B.V.)

Bezoekers bekeken ook