Trend Micro

Trend Micro is een Computerservice gelegen aan Binnenhaven 1 in Wageningen.

Meer informatie over Trend Micro in Wageningen

Trend Micro heeft een Midyear Cybersecurity Threat Report uitgebracht waarin ze waarschuwen voor de toenemende risico's op cyberaanvallen. Ze zijn erkend als leider in endpoint beveiliging door Forrester Wave. In het rapport worden enkele trending topics besproken, zoals de gevaren van aanvallen op 5G-infrastructuren en de verspreiding van de Lumma Stealer via Discord CDN. Trend Micro biedt oplossingen om bedreigingen sneller te detecteren en er sneller op te reageren, waardoor het risico wordt verminderd. Ze helpen ook bij het begrijpen, prioriteren en verminderen van risico's, het beveiligen van grenzeloze werknemers en het beschermen van hybride multi-cloudomgevingen en cloud-native apps. Verder bieden ze 24/7 ondersteuning en managed detection en response services. Trend Micro heeft meer dan 500.000 klanten wereldwijd en heeft succesverhalen van verschillende bedrijven die hun beveiligingsoplossingen hebben gebruikt. Het rapport bevat ook inzichten en onderzoeken op het gebied van cybersecurity. Kortom, Trend Micro biedt uitgebreide oplossingen om bedrijven te beschermen tegen cyberdreigingen.

Wil je weten wat Trend Micro verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Trend Micro of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Trend Micro? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Trend Micro het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Trend Micro reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Trend Micro

Bezoekers bekeken ook