TopParken - Recreatiepark de Wielerbaan

TopParken - Recreatiepark de Wielerbaan is een Vakantiepark gelegen aan Zoomweg 7-9 in Wageningen.

Meer informatie over TopParken - Recreatiepark de Wielerbaan in Wageningen

Recreatiepark de Wielerbaan is een veelzijdig vakantiepark in Wageningen, Gelderland. Het park heeft een rijke historie vanwege de authentieke wielerbaan die al sinds 1933 bestaat. Gasten kunnen genieten van de historie, de prachtige omgeving en de faciliteiten op het park. Het vakantiepark is een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de Veluwe, de Gelderse Vallei en de Utrechtse Heuvelrug. Voor degenen die liever dichtbij blijven, zijn er ook mogelijkheden zoals wandelen langs de Rijn of een bezoek aan Wageningen. Op het park is er een verwarmd buitenzwembad en sport- en speelvelden. Het park accepteert alleen boekingen voor recreatief gebruik. Er zijn verschillende types vakantiehuizen beschikbaar en gasten geven het park gemiddeld een 8. Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief en ontvangt dan inspiratie en korting op je volgende verblijf.

Wil je weten wat TopParken - Recreatiepark de Wielerbaan verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TopParken - Recreatiepark de Wielerbaan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TopParken - Recreatiepark de Wielerbaan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TopParken - Recreatiepark de Wielerbaan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar TopParken - Recreatiepark de Wielerbaan reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TopParken – Recreatiepark de Wielerbaan

Bezoekers bekeken ook