TMD informatisering

TMD informatisering is een Softwarebedrijf gelegen aan Agro Business Park 52 in Wageningen.

Meer informatie over TMD informatisering in Wageningen

TMDi is een bedrijf dat gespecialiseerd is in cloud en identiteit. Ze beloven grip op toegankelijkheid, inzichtelijke rapportage, bescherming van persoonlijke gegevens, productiviteitswinst in de verwerking van data, naleving van de bewaarplicht en snelle recovery van alle data-levels. Ze bieden oplossingen op het gebied van security, identity management en backup & restore. TMDi werkt volgens een vast projectplan, waarbij ze consultancy aanbieden, zorgen voor implementatie en het beheer van Office 365 omgeving. Ze hebben al samengewerkt met Purmerendse ScholenGroep en andere klanten. Hun gegevens zijn te vinden op Agro Business Park 52 in Wageningen en Schiedamsedijk 84E in Vlaardingen.

Wil je weten wat TMD informatisering verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TMD informatisering of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TMD informatisering? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TMD informatisering het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar TMD informatisering reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TMD informatisering

Bezoekers bekeken ook