TinQ

TinQ is een Tankstation gelegen aan Nude 23-A in Wageningen.

Meer informatie over TinQ in Wageningen

TinQ is een snelgroeiende keten van onbemande tankstations in Nederland. Ze hebben regelmatig acties en kortingen, zoals de MAZZELDAG op 1 november en MAX.KORTING op 5 november. Met de TinQ4U app kun je altijd de laatste acties bekijken. TinQ krijgt veel aandacht in de media vanwege hun snelle groei en spectaculaire acties. Ze blijven groeien en streven ernaar om altijd een TinQ tankstation bij jou in de buurt te hebben. Ook bieden ze zakelijke tankmogelijkheden met de FUELCARD. TinQ is actief in Nederland, België en Duitsland en biedt ondernemers de mogelijkheid om partner te worden van TinQ.

Wil je weten wat TinQ verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TinQ of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TinQ? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TinQ het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar TinQ reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TinQ

Bezoekers bekeken ook