Tiga Star Indonesia

Tiga Star Indonesia is een Indonesisch restaurant gelegen aan Plantsoen 23 in Wageningen.

Meer informatie over Tiga Star Indonesia in Wageningen

Bij Tiga Star kunt u terecht voor heerlijke Indonesische gerechten. De keuken staat bekend om zijn variatie en het gebruik van natuurlijke ingrediënten. U bent welkom om langs te komen bij onze afhaal, waar u kunt kiezen uit verschillende menu's en losse gerechten. Ook is het mogelijk om maaltijden en snacks te bestellen voor cateringservices. Voor studenten uit Wageningen is er een speciale locatie beschikbaar. Daarnaast zijn wij trots op ons Halal certificaat van de vleesslager. Als u interesse heeft, kunt u contact met ons opnemen via de telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Tiga Star Indonesia verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tiga Star Indonesia of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tiga Star Indonesia? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tiga Star Indonesia het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Tiga Star Indonesia reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tiga Star Indonesia

Bezoekers bekeken ook