Therapeuten 't Waag

Therapeuten 't Waag is een Fysiotherapeut gelegen aan Generaal Foulkesweg 4 in Wageningen.

Meer informatie over Therapeuten 't Waag in Wageningen

Therapeuticum 't Waag is een samenwerkingsverband van therapeuten die werken vanuit het antroposofische mensbeeld. Ze zien de mens als een zich ontwikkelend wezen en streven naar een evenwicht van lichaam, ziel en geest. Ze willen mensen helpen om dit evenwicht te herstellen en ondersteunen in hun ontwikkeling. In 2023 hebben ze met alle verzekeraars een contract. De therapeuten van 't Waag krijgen regelmatig mensen met klachten van overspannenheid en burn-out. Minister van Gezondheid Ernst Kuipers voorspelt dat de gezondheidszorg in transitie is naar Integrale Gezondheidszorg, waarbij reguliere en complementaire zorg worden verbonden. Het therapeutisch centrum heeft vestigingen in Wageningen en Ede, en is te bereiken via telefoon en e-mail.

Wil je weten wat Therapeuten 't Waag verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Therapeuten 't Waag of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Therapeuten 't Waag? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Therapeuten 't Waag het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Therapeuten 't Waag reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Therapeuten ’t Waag

Bezoekers bekeken ook