Theater Van de Bloem

Theater Van de Bloem is een Bloemist gelegen aan Stationsstraat 78 in Wageningen.

Meer informatie over Theater Van de Bloem in Wageningen

Theater van de Bloem in Wageningen biedt een eigen bestelservice waarbij bloemen op dezelfde dag kunnen worden bezorgd als ze voor 12:00 uur worden besteld. Het team van Theater van de Bloem heeft passie, creativiteit en liefde voor het vak en heeft al 40 jaar ervaring. Ze kopen dagelijks verse bloemen in op de bloemenveiling en streven naar sfeer, beleving, creativiteit en kwaliteit. Je kunt bij hen online boeketten bestellen en laten bezorgen, maar ze hebben ook ervaring in het verzorgen van bruids- en rouwwerken. Daarnaast bieden ze bloemenabonnementen aan voor zowel bedrijven als particulieren. Klanten zijn erg tevreden over Theater van de Bloem, ze prijzen de goede service, artistieke boeketten en behulpzaam personeel. Openingstijden en contactinformatie zijn te vinden op de website van het theater.

Wil je weten wat Theater Van de Bloem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Theater Van de Bloem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Theater Van de Bloem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Theater Van de Bloem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Theater Van de Bloem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Theater Van de Bloem

Bezoekers bekeken ook