The Spot

The Spot is een Restaurant gelegen aan Bronland 103 in Wageningen.

Meer informatie over The Spot in Wageningen

Orion is een onderwijsgebouw van Wageningen University waar je het studentencafé The Spot kunt vinden. Het café is doordeweeks open tot 20.00 uur en organiseert regelmatig lezingen. Daarnaast kun je hier ook afspreken met vrienden, tv kijken, een spel spelen, tafeltennissen of gewoon wat drinken. De gebouwen van Wageningen University hebben allemaal een uniek gebouwnummer en bij de hoofdinvalswegen van Wageningen zijn borden geplaatst die verwijzen naar de verschillende locaties. In de buurt van Orion is een zoekroute naar het gebouw aangegeven. Het gebouwnummer van Orion is 103.

Wil je weten wat The Spot verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Spot of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Spot? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Spot het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar The Spot reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Spot

Bezoekers bekeken ook