The Nail Pimp

The Nail Pimp is een Nagelstudio gelegen aan Stationsstraat 92a in Wageningen.

Meer informatie over The Nail Pimp in Wageningen

Ilona is een nagelstyliste die in 2016 begon met het volgen van cursussen voor gellak. Na zeven jaar en tien cursussen heeft ze nu haar eigen succesvolle nagelsalon en is ze begonnen met het geven van trainingen aan andere stylisten. Haar doel is om de nagelbranche naar een hoger niveau te tillen door haar kennis en expertise te delen. Ze biedt verschillende diensten aan, waaronder BIAB, een flexibele gel die de natuurlijke nagel verstevigt, en gel/polygel, buildergels die de natuurlijke nagel kunnen verstevigen, verlengen en corrigeren. Deze behandelingen zijn geschikt voor verschillende soorten nagels, zoals stevige nagels en zwakke nagels die snel breken of scheef groeien. Voor nagelstylisten die op de hoogte willen blijven van trends, producten en nieuwe trainingen, is er de mogelijkheid om zich aan te melden voor de nieuwsbrief. De nagelsalon van Ilona is gevestigd in Wageningen en meer informatie is te vinden op haar website.

Wil je weten wat The Nail Pimp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Nail Pimp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Nail Pimp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Nail Pimp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar The Nail Pimp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Nail Pimp

Bezoekers bekeken ook