Thais restaurant My Asia Wageningen

Thais restaurant My Asia Wageningen is een Thais restaurant gelegen aan Hoogstraat 9 in Wageningen.

Meer informatie over Thais restaurant My Asia Wageningen in Wageningen

My Asia is een Thais restaurant gevestigd in Wageningen. Ze bieden authentieke Thaise specialiteiten aan in een modern en sfeervol restaurant. Het restaurant streeft naar topkwaliteit en past gerechten aan naar de smaak van de klant. Of je nu van minder pittig houdt of juist van extra pittig, My Asia kan aan je wensen voldoen. Je kunt online een reservering maken om te genieten van een avond vol heerlijk eten met familie of vrienden.

Wil je weten wat Thais restaurant My Asia Wageningen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Thais restaurant My Asia Wageningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Thais restaurant My Asia Wageningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Thais restaurant My Asia Wageningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Thais restaurant My Asia Wageningen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Thais restaurant My Asia Wageningen

Bezoekers bekeken ook