Terre des Hommes winkel Wageningen

Terre des Hommes winkel Wageningen is een Tweedehandswinkel gelegen aan Kapelstraat 15 in Wageningen.

Meer informatie over Terre des Hommes winkel Wageningen in Wageningen

In Wageningen heeft Terre des Hommes een winkel waar ze graag spullen aannemen die niet meer gebruikt worden. Ze kunnen vooral dames- en herenkleding, schoenen, sieraden, accessoires, boeken, woonaccessoires, huishoudelijke artikelen en antieke spulletjes goed gebruiken. Let op, ze verkopen geen kinderkleding in deze winkel. Als je iets wilt doneren, kan dit tijdens de openingstijden. De opbrengst van de winkel gaat naar projecten van Terre des Hommes. Ze hebben meer dan 40 winkels in het hele land, die volledig gerund worden door vrijwilligers. Jaarlijks komt dit neer op gemiddeld €1,4 miljoen. Je kunt je ook aanmelden als vrijwilliger om mee te strijden tegen de uitbuiting van kinderen.

Wil je weten wat Terre des Hommes winkel Wageningen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Terre des Hommes winkel Wageningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Terre des Hommes winkel Wageningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Terre des Hommes winkel Wageningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Terre des Hommes winkel Wageningen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Terre des Hommes winkel Wageningen

Bezoekers bekeken ook