Ter Laak

Ter Laak is een Damesmode gelegen aan Schoolstraat 6 in Wageningen.

Meer informatie over Ter Laak in Wageningen

Welkom in de webwinkel van Ter Laak! Onze stijl is niet gemakkelijk te omschrijven, maar we houden van Gypsy, folklore, landelijk en lief. We geloven niet in trendwatchers en modeprognoses, maar wel in gezellige jurkjes. Onze complete collectie is te vinden in onze winkel in Wageningen, waar we wekelijks nieuwe items toevoegen. Bijna alles wat op de website staat, kunnen we verzenden. Alleen de vazen zijn nog niet beschikbaar, maar daar werken we aan. Je kunt ook je bestelling in de winkel ophalen of gratis laten bezorgen in de omgeving van Wageningen. We blijven de website dagelijks aanvullen en verbeteren en je kunt altijd contact met ons opnemen voor vragen of advies. Volg ons ook op Facebook en Instagram voor de laatste updates. Onze winkel in Wageningen is een echte aanrader, volgens tevreden klanten die steeds met leuke kleding naar huis gaan waar ze eigenlijk niet naar op zoek waren. Bedankt voor je service, Christine!

Wil je weten wat Ter Laak verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ter Laak of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ter Laak? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ter Laak het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Ter Laak reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ter Laak

Bezoekers bekeken ook