TekMi

TekMi is een Softwarebedrijf gelegen aan Prof, Professor Visserlaan 24 in Wageningen.

Meer informatie over TekMi in Wageningen

Onze web development consultancy biedt innovatieve, passende en gepersonaliseerde oplossingen voor uw behoeften. We begrijpen dat de webindustrie snel verandert en dat het moeilijk kan zijn om bij te blijven. Daarom helpen wij u om vooruit te denken en u beter voor te bereiden op de toekomst. Veel projecten beginnen als experimenten, maar groeien uit tot essentiële bedrijfsproducten. Hierdoor ontstaat vaak technische schuld en wordt het tijd om de huidige situatie te evalueren en een passende oplossing te presenteren. Wij nemen altijd de tijd om uw specifieke behoeften te begrijpen en leveren op maat gemaakte oplossingen. Onze missie is om de manier waarop mensen denken en software creëren te veranderen. Wij geloven dat ontwikkelaars als partners behandeld moeten worden en dat hun mening en expertise serieus genomen moeten worden. Daarnaast bieden wij verschillende diensten aan, zoals technische strategie, maatwerksoftware, teamverbeteringen en het opzetten van moderne DevOps-stacks. Onze portfolio omvat succesvolle zoekplatforms die maandelijks door meer dan 290 miljoen gebruikers worden gebruikt. Voor een van onze opdrachten hebben we een bestaand intern portal opnieuw opgebouwd en de integratie met verschillende API's verbeterd en geoptimaliseerd.

Wil je weten wat TekMi verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TekMi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TekMi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TekMi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar TekMi reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TekMi

Bezoekers bekeken ook