Tecis

Tecis is een IT-consultancy gelegen aan Hinkeloordseweg 9 in Wageningen.

Meer informatie over Tecis in Wageningen

teCis ICT Consultancy, Interim- en Programmamanagement is een bedrijf dat kwaliteit levert op het gebied van ICT-advies en -management. De samenleving wordt steeds meer afhankelijk van ICT, waardoor het moeilijk wordt om veranderingen aan te brengen in organisaties die ICT-systemen gebruiken. Deze problemen worden voornamelijk veroorzaakt door weerstand tegen veranderingen binnen organisaties. Deze weerstand kan vaak worden weggenomen door goed management, wat teCis kan bieden in de vorm van Interim- of Programma-management. Door hun ervaring in verschillende complexe projecten kunnen ze u verder helpen. Neem contact met hen op voor meer informatie.

Wil je weten wat Tecis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tecis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tecis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tecis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Tecis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tecis

Bezoekers bekeken ook