Team Kappers Wageningen

Team Kappers Wageningen is een Kapper gelegen aan Hoogstraat 48 in Wageningen.

Meer informatie over Team Kappers Wageningen in Wageningen

Bij Team Kappers kun je terecht voor allerlei haarbehandelingen. Ze hebben een lookbook waar je nieuwe stijlen kunt ontdekken, blogs met de nieuwste haartrends, en tips & tricks voor je kapsel. Ze hebben ook acties en een spaarprogramma voor een gratis knipbehandeling. Je kunt contact met hen opnemen via hun website en je aanmelden voor hun nieuwsbrief. Daarnaast hebben ze salons in de buurt waar je relevante informatie kunt vinden en kun je ook online hun producten bestellen. Team Kappers is een team van haarstylisten die gediplomeerd zijn en regelmatig getraind worden. Ze streven ernaar dat jij blij bent met je haar en hebben salons waar je zowel met als zonder afspraak terecht kunt.

Wil je weten wat Team Kappers Wageningen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Team Kappers Wageningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Team Kappers Wageningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Team Kappers Wageningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar Team Kappers Wageningen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Team Kappers Wageningen

Bezoekers bekeken ook