TCB

TCB is een Rijschool gelegen aan Roghorst 5 in Wageningen.

Meer informatie over TCB in Wageningen

Bij TCB kun je autorijlessen volgen en je autorijbewijs halen. Ze bieden aandacht en maatwerk, dus het maakt niet uit of je een natuurtalent bent of faalangst hebt. Daarnaast bieden ze ook Code 95 nascholing aan voor beroepschauffeurs, wat verplicht is volgens Europese regelgeving. Ze leveren maatwerk en zijn gecertificeerd voor de SOOB subsidie. TCB biedt ook hulp aan instructeurs en rijopleidingen. Daarnaast bieden ze trainingen aan voor praktijk en theorie in verschillende categorieën. Als je al een tijdje je rijbewijs hebt en niet bekend bent met nieuwe voertuigtechnieken, of als je je niet meer zo zeker voelt in het hedendaagse verkeer, biedt TCB ook oplossingen. Ze zijn gecertificeerd als opleider Transport & Logistiek en ondersteunen bij het aanvragen van subsidie. Bedrijven die aan de voorwaarden voldoen kunnen gebruik maken van subsidie voor opleidingen. Remco Nicolaas is een ervaren instructeur bij TCB en ze verzorgen ook nascholing bij transportbedrijven. TCB heeft al veel tevreden klanten en je kunt contact met hen opnemen voor meer informatie.

Wil je weten wat TCB verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TCB of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TCB? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TCB het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Wageningen. Opzoek naar TCB reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TCB

Bezoekers bekeken ook